Soma vukajlija

Home Forums General Discussion Soma vukajlija

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author

CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE
    Stevčo smetalo. Ovo ja hteo da definišem, al ono… Definicija je totalno
    nepotpuna, ali pošto je iz januara 2007., +… pre 2 godine. Sledeća definicija » …Šoma. Veoma slaba rakija. Ovaj izraz se najčešće može čuti u župskom i
    paraćinskom kraju, u kojima sva žestina slabija od pedeset dva posto alkohola
    važi za …Izraz koji označava hiljadu. Uglavnom se upotrebljava kada je razgovor vezan za
    pare, ali se može upotrebljavati u različitim kontekstima. "Imaš soma kinti?"Bubetina koja liči na krticu i koja se koristi kao mamac za soma, mada se često i
    ljudi "upecaju" na njega. Ma ne loži se. Neko ti je pustio rovca. pre 8 godina …Krš, loše uzradjen proizvod, neoriginalni i nekvalitetno. Brate Air Max 2 na pijaci
    za 2.500 soma đunti!!! -Da brate al je težak fuš.Baron: Krvav je to lebac nema topli obrok, nema socijalno. Burgija: Koliko je to u
    markama?? Baron: 7 soma maco, 7 soma. Burgija: El to 7000 maraka sedmicno
     …B: Ma matori, ništa oko 11 soma. A: E moraću i ja da uzmem takav samo druge
    boje. pre 6 godina; JustDoIt · 3 komentara. 20 : 4. 16 em plus 16 em minus. 21 : 4.Brate imas 10 Eura do sutra? Evo brate castim te jos 10 juce odem do kladionice
    i odigram za 2000. Otvori mi se kombinacija i podignem 10 soma. Tapijao sam …Za to ti evo 20 soma ! pre 8 godina; kurajberbre · Nema komentara. "Vukajlija
    predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže
    vulgarnosti …-Kaže da spremim dva soma jevreja do dvaespetog ili će da me obogalji! Au! Ako
    je rekao, znaj i da hoće! -Ma znam. Imaš ti neki predlog? Imam. Pali kod tetke …B: Ma matori, ništa oko 11 soma. A: E moraću i ja da uzmem takav samo druge
    boje. pre 6 godina; JustDoIt · 3 komentara. 20 : 4. 16 em plus 16 em minus. 21 : 4.Pa ti imaš interventnu jedinicu, a šta ja s' ona moja dva soma kod kuće da radim
    ?!? I dva bubrega je malo… pre 6 godina; turgenjev · 85 komentara. 57 : 5.Boleće me kurac, glej kakva je sva felerična. Ostajem suva kurca do sledećeg
    jata, fala na pitanju. – Uzo sam nove tike za basket matori, dva i po soma dingera
     …Dokle ćeš da kremenkoišeš tu kantu od auta? – Kako ti nije jasno da nemam para
    , čoveče! – Šta kenjaš? Uzeo si od Fijata otpremninu od 6 soma evra, moš da …-Jel Boško stvarno juče dobio 15 soma na kladži? -Ma, sere bre, dobio je frulu. -E
    , šta je bilo na srpskom?? -Ma, sranje, popio sam frulu u dnevnik. -Au, matori …Ide Pera selom, nosi soma od 80 kila preko ramena… Sused: Ooo, Pero, mašala,
    bilo je dobro na pecanju, a? Pera: E, Rajko moj, tri sata sam se borio sa njom, …-Ja ti kažem da od Beograda do Katmandua nema više od 5 soma kilometara. –
    Ima jedno 7 soma najmanje. – DB, brate đido, imamo neku nedoumicu. Kolika je
     …Ništa, daš mi dva soma, ja odem i za sat vremena ti donosim. – Druže, ja ne
    kupujem mačku u džaku. Donesi ti prvo meni da ja vidim o čemu se radi, prošli
    put …Ko daje 15 soma na KVOTU 130 dok ja padam na 1,07. Čista prevara. I evo,
    Leverkuzen ima i crveni karton. Pa onda izjednači, čisto da se ponadaš. I opet
    gube …1 мар 2012 Tesla je u svom životu nekoliko puta išao do prosjačkog štapa i nazad do vrha,
    tužio se sa Edisonom koji ga je zavrnuo za 50 soma dolara (što …

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are Closed