Soma vukajlija
Home › Forums › General Discussion › Soma vukajlija
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 4 years, 7 months ago by
gaslynchpackback1989.
-
AuthorPosts
-
August 15, 2018 at 1:43 am #16565
gaslynchpackback1989
ParticipantCLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE
Stevčo smetalo. Ovo ja hteo da definišem, al ono… Definicija je totalno
nepotpuna, ali pošto je iz januara 2007., +… pre 2 godine. Sledeća definicija » …Šoma. Veoma slaba rakija. Ovaj izraz se najčešće može čuti u župskom i
paraćinskom kraju, u kojima sva žestina slabija od pedeset dva posto alkohola
važi za …Izraz koji označava hiljadu. Uglavnom se upotrebljava kada je razgovor vezan za
pare, ali se može upotrebljavati u različitim kontekstima. "Imaš soma kinti?"Bubetina koja liči na krticu i koja se koristi kao mamac za soma, mada se često i
ljudi "upecaju" na njega. Ma ne loži se. Neko ti je pustio rovca. pre 8 godina …Krš, loše uzradjen proizvod, neoriginalni i nekvalitetno. Brate Air Max 2 na pijaci
za 2.500 soma đunti!!! -Da brate al je težak fuš.Baron: Krvav je to lebac nema topli obrok, nema socijalno. Burgija: Koliko je to u
markama?? Baron: 7 soma maco, 7 soma. Burgija: El to 7000 maraka sedmicno
…B: Ma matori, ništa oko 11 soma. A: E moraću i ja da uzmem takav samo druge
boje. pre 6 godina; JustDoIt · 3 komentara. 20 : 4. 16 em plus 16 em minus. 21 : 4.Brate imas 10 Eura do sutra? Evo brate castim te jos 10 juce odem do kladionice
i odigram za 2000. Otvori mi se kombinacija i podignem 10 soma. Tapijao sam …Za to ti evo 20 soma ! pre 8 godina; kurajberbre · Nema komentara. "Vukajlija
predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže
vulgarnosti …-Kaže da spremim dva soma jevreja do dvaespetog ili će da me obogalji! Au! Ako
je rekao, znaj i da hoće! -Ma znam. Imaš ti neki predlog? Imam. Pali kod tetke …B: Ma matori, ništa oko 11 soma. A: E moraću i ja da uzmem takav samo druge
boje. pre 6 godina; JustDoIt · 3 komentara. 20 : 4. 16 em plus 16 em minus. 21 : 4.Pa ti imaš interventnu jedinicu, a šta ja s' ona moja dva soma kod kuće da radim
?!? I dva bubrega je malo… pre 6 godina; turgenjev · 85 komentara. 57 : 5.Boleće me kurac, glej kakva je sva felerična. Ostajem suva kurca do sledećeg
jata, fala na pitanju. – Uzo sam nove tike za basket matori, dva i po soma dingera
…Dokle ćeš da kremenkoišeš tu kantu od auta? – Kako ti nije jasno da nemam para
, čoveče! – Šta kenjaš? Uzeo si od Fijata otpremninu od 6 soma evra, moš da …-Jel Boško stvarno juče dobio 15 soma na kladži? -Ma, sere bre, dobio je frulu. -E
, šta je bilo na srpskom?? -Ma, sranje, popio sam frulu u dnevnik. -Au, matori …Ide Pera selom, nosi soma od 80 kila preko ramena… Sused: Ooo, Pero, mašala,
bilo je dobro na pecanju, a? Pera: E, Rajko moj, tri sata sam se borio sa njom, …-Ja ti kažem da od Beograda do Katmandua nema više od 5 soma kilometara. –
Ima jedno 7 soma najmanje. – DB, brate đido, imamo neku nedoumicu. Kolika je
…Ništa, daš mi dva soma, ja odem i za sat vremena ti donosim. – Druže, ja ne
kupujem mačku u džaku. Donesi ti prvo meni da ja vidim o čemu se radi, prošli
put …Ko daje 15 soma na KVOTU 130 dok ja padam na 1,07. Čista prevara. I evo,
Leverkuzen ima i crveni karton. Pa onda izjednači, čisto da se ponadaš. I opet
gube …1 мар 2012 … Tesla je u svom životu nekoliko puta išao do prosjačkog štapa i nazad do vrha,
tužio se sa Edisonom koji ga je zavrnuo za 50 soma dolara (što … -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Comments are Closed